Havuz Suyu Test Kiti

12.07.2023 10:25:09

HAVUZ SUYU TEST KİTİ

 

Havuz suyunun belirli parametrelerde değerlendirilmesi için kullanılmalıdır.

 

İndikatör formuna göre sıvılı veya tabletli olarak iki çeşittir.

 

Test kitinin ambalajındaki kullanım tarifi esas alınmalıdır.

 

 

 

 

SIVILI TEST KİTİ

 

Metod (Klor) Test tüpü klor tarafının işaretli yere kadar test edilecek su ile doldurulur. Klor indikatöründen 4 damla damlatılır. Kapağını kapatılır kuvvetlice çalkalanır. Oluşan renk, klor renk eşeli ile karşılaştırılır. Benzer renk klor miktarını ppm (mg/lt) biriminden gösterir.

 

Metod (pH ) pH test tüpü işaretli yere kadar test edilecek su ile doldurulur. pH indikatöründen 4 damla damlatılır. Kapağı kapatılır ve kuvvetlice çalkalanır. Oluşan renk, renk eşeli ile karşılaştırılır. Benzer renk pH değerini gösterir.

 

 

 

TABLETLİ TEST KİTİ

 

Metod ( Klor Tablet ) Test tüpü test edilecek su ile birkaç kere çalkalanır. Test tüpü klor tarafının işaretli yerine kadar test edilecek su ile doldurulur. Klor tabletlerinden bir adedi, tüpün içine el değmeden düşürülür. Tüpün kapağı kapatılır ve tablet çözünene kadar çalkalanır. Oluşan renk klor renk eşeli ile karşılaştırılır. Benzer renk klor miktarını ppm (mg/lt) biriminden gösterir.

 

Metod ( pH Tablet ) Test tüpü test edilecek su ile birkaç kere çalkalanır. Test tüpü, pH tarafının işaretli yerine kadar test edilecek su ile doldurulur. pH tabletlerinden bir adedi, tüpün içine el değmeden düşürülür. Tüpün kapağı kapatılır ve tablet çözünene kadar çalkalanır. Oluşan renk, pH renk eşeli ile karşılaştırılır. Benzer renk pH değerini gösterir.

 

 

Test

Form Gönderimi

Tamam

Yeniliklerimizden Haberdar Olmak İster misiniz?

Bize Ulaşın
  • ADRES
    İvedik OSB 1122. Cad. 1470 Sokak No:10 Yenimahalle /ANKARA
  • TELEFON
    0312 335 07 27
  • FAX
    0312 335 07 27
  • GSM
    0544 559 97 94
  • MAİL
    info@ankarahavuz.com.tr
© 2018 Ankara Havuz Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım Teknobay