Süs Havuzu Modelleri, Fiyatları ve Özellikleri

18.02.2020 14:47:34

 

Bahçe Süs Havuzu Modelleri, Fiyatları ve Özellikleri

 

Bir süs havuzu yaptırmak ya da almak istiyorsunuz ancak birçok farklı model, çeşit ve fiyat arasında kafanız karışabilir. Bu yazımızda sizler için genel olarak süs havuzları hakkında bilgiler, modelleri, fiyatları ve önemli noktalar hakkında bilgi vereceğiz. Bu bilgilerden sonra bahçe süs havuzları ile ilgili birçok soru işaretini kafanızdan atacaksınız.

 

Süs Havuzu Nedir?

Süs havuzu, suyun sesi, görselliği ve ışık ile zenginleştirilmiş bir havuz çeşididir. Bu havuzlarda durağan su tercih edilmez. Bunun yerine havuz içerisine fıskiye sistemleri ya da şelale sistemi ya da su perdesi sistemi yerleştirilerek süs havuzu formuna kavuşturulur.

 

Süs Havuzu Modelleri

Süs havuzu için birçok farklı model bulabilirsiniz. Ankara Havuz olarak süs havuzlarını daha iyi anlayabilmeniz için aşağıdaki gibi sınıflandırıp sizlere açıklamaya çalışacağız. Her bir süs havuzu modelinin alt dalları ve çeşitleri olduğunu da hatırlatmak isteriz.

 

  • Fıskiyeli Süs Havuzları: Fıskiyeli süs havuzları birçok farklı fıskiye tipinde havuzları kapsar. Müzikli ve danslı sistemler, animasyonlu fıskiye sistemleri, kuru havuz sistemleri, atlayan su sistemleri, fıskiye sistemleri, köpük fıskiye sistemleri, su jeti fıskiye sistemleri, kaskat nozul sistemleri gibi birçok fıskiye modeli arasından seçim yapabilirsiniz. Sisteme eklenecek süs havuzu lambaları ile de görsellik katbekat artacaktır. Alanınıza ve projenize uygun olarak gerekli teknik hesaplamalar ve çizimler yapılarak Ankara Havuz olarak tarafınıza sunulur. Havuz sistemi onayınız sonrasında, gerekli planlamalar, imalat ve havuz montaj planları yapılarak iş teslim edilir.

Fıskiyeli süs havuzu modelleri görmek için tıklayınız.  

 

 

  • Fiberglass Süs Havuzları: Havuz yapımı basit olmayan ve zaman alan bir süreçtir. Havuz yapılırken doğru işlemler yapılmazsa havuz su kaçıracak zamanla içten içe çürüyecek ve kullanılmaz hale gelecektir. Bu sorunun en kolay ve ucuz çözümü fiber süs havuzlarıdır. Dayanıklı yapısı, sağlamlığı ve uzun ömrü ile Ankara Havuz tarafından birçok modelde üretilen fiber bahçe süs havuzları ile siz de alanınıza değer katabilirsiniz. Bu havuzlarımız kolay uygulanması, zaman ve para tasarrufu ile şirin süs havuzu arayan müşterilerimiz için ideal seçim olacaktır.

Fiber süs havuzu modelleri görmek için tıklayınız.  

 

 

  • Su Perdeleri: Su perdesi süs havuzu sistemleri genellikle bir alanı bölmek, bir duvar önüne yerleştirmek ya da diğer dekoratif amaçlarla tercih edilebilirler. Cam üzerinden suyun akması ile cam su perdesi sistemi oluşturulur. Diğer sistem ise misinalı su şelalesi sistemidir. Bu sistem de ise suyun misinalar üzerinden akışı sağlanarak su şelalesi oluşturulur. Duvar ya da paslanmaz çelik şelaleler üzerinden de yine su perdesi sistemleri oluşturulabilmektedir. Ankara Havuz olarak yıllara dayanan bilgi ve tecrübe ile alanlarınız için en güzel ve en uygun su perdesi modellerini ve süs havuzu modellerini firmamıza yaptırabilirsiniz.

Su perdesi süs havuzu modelleri görmek için tıklayınız.  

 

 

  • Doğal Şelaleler: Doğal şelaleler alanınıza uygun bir biçimde planlanan havuzun ya da göletin daha sonra doğal taş ve kayalar kullanılarak doğal forma kavuşturulmasıdır. Doğal taşların tercihi ile çok yüksek görsel etkiye sahip bahçe süs havuzları elde edilebilmektedir. Diğer havuzlara nispeten bakımı daha zordur ancak buna değecektir.

Doğal şelale süs havuzu modelleri görmek için tıklayınız.  

 

 

  • Yapay Şelaleler: Bir diğer süs şelalesi de yapay kayalardan oluşturulan sistemdir. Uygulaması ve sürdürülebilirliği daha kolaydır. İstenilen ölçü, tarz ve tipte bahçe süs havuzları yapaykaya şelale sistemi ile yapılabilir. Betonarme sistem üzeri dekoratif çalışmalarla kaya ve taş formu verilerek bu havuz sistemi yapılmaktadır. Bu havuzlarımızda yıllar içerisinde renk ve doku değişikliği yapmak kolaydır. Yerinde uygulama ile bahçe süs şelaleniz Ankara Havuz farklı ile mekanlarınıza değer katacaktır.

Yapay şelale süs havuzu modelleri görmek için tıklayınız.  

 

 

Süs Havuzları Fiyatları

Süs havuzu fiyatları istediğiniz sisteme göre farklılık gösterir. Mevcut bir havuzunuz var ise içerisine bir fıskiye ve pompasını 300-400 TL gibi bir rakama alabileceğiniz gibi büyük bir proje kapsamındaki fıskiyeli süs havuzu milyon liraları geçecektir.

Süs havuzu alırken dikkat etmeniz gereken estetik ve maliyet açısından en mantıklı sistemi seçebilmektir. Konusunda uzman kişiler tarafından projelendirilen süs havuzları hem maliyet hem de kalite açısından çok daha avantajlı olacaktır. Alanınızı, kullanım amacını ve bütçenizi göz önünde bulundurarak doğru seçimleri yapmak için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ankara Havuz olarak direk üretim ve montajını yaptığımız tüm ürünlerimize güveniyoruz. Sizler de uygun fiyatlı, kaliteli ve estetik süs havuzları için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

 

Süs Havuzu Yaparken Dikkat Edilecekler ile ilgili bilgi blog yazımızı okumak için tıklayınız.

 

Test

Form Gönderimi

Tamam

Yeniliklerimizden Haberdar Olmak İster misiniz?

Bize Ulaşın
  • ADRES
    İvedik OSB 1122. Cad. 1470 Sokak No:10 Yenimahalle /ANKARA
  • TELEFON
    0312 335 07 27
  • FAX
    0312 335 07 27
  • GSM
    0544 559 97 94
  • MAİL
    info@ankarahavuz.com.tr
© 2018 Ankara Havuz Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım Teknobay